Seminaret om BARCAFodbold

SEMINAR om BARCAFODBOLD - DANMARK 2017

Seminar om Barcafodbold, Hadsund Danmark.

FTA er stolt over at kan præsentere Barca Seminaret i Danmark for første gang, med Albert Puig og Tiki-Taka fotballakademi v/Rune Mikkelsen


FTA er teknisk arrangør og i samarbejde med Tiki Taka fotballakademi er vi så heldige at Albert Puig tidligere akademidirektør og træner på FC Barcelona´s akademi La Masia vil tag turen til Danmark, for at give os et indblik i arbejdet og træningsmetoderne til FC Barcelona.

SEMINAR om BARCAFODBOLD, Hadsund Danmark
FTA er stolt over at kan præsentere Seminaret om Barcafodbold i Danmark for første gang, med Albert Puig og Tiki-Taka Fotballakademi v/Rune Mikkelsen.


FTA og Hadsund Boldklub er teknisk arrangør og i samarbejde med Tiki-Taka fotballakademi er vi så heldige at Albert Puig tidligere akademidirektør og træner på FC Barcelona´s akademi La Masia gennem 11 år, vil ta turen til Danmark for at give os et indblik i arbejdet og træningsmetoderne til FC Barcelona


Nu har du en unik mulighed for at få et indblik i hvad der sker på indsiden af en af verdens største talent fabrikker, La Masia - FC BARCELONA


Seminaret retter sig mod trænere og andre interesserte.


HUSK AT DIN KLUB OFTE DÆKKER DELE ELLER HELE DELTAGER AFGIFTEN


Albert Puig, forhenværende akademidirektør og træner for La Masia, FCB kommer til Danmark og afholder et trænerseminar på 10 timer teori/træning for delt over 2 dage, 1. og 2. juli 2017.


Spillere og andre interesserte som ønsker at få et mini indblik, kan tilmelde sig Barca mini seminar, som er et foredrag på 2 timer og bliver afhold fredag den 30. juni.

Her tager Albert udgangspunkt i hans bog "Drømmenes kraft", hvor han fortæller om stjernerne Messi, Xavi og man får se en film fra La Masia, akademiet til FCB


Seminaret bliver afholdt i Nordjylland - Hadsund Boldklub, Stadionvej 29

Seminaret koster kr 1600 for de 2 dage

Bestilling af middagsmad er kr 200 for de 2 dage

Mini seminaret for spillere og andre interesserte er kr 200

Overnatning er også en mulighed, her har vi flere alternativer.


For tilmeldinger tag kontakt på barcaseminar2016@gmail.com

For bestilling af mad tag kontakt på rp@footballtalentacademy.com - 28591023

For spørgsmål rundt seminaret og overnatning tag kontakt på rp@footballtalentacademy.com - 28591023


Lidt info om Albert og Seminaret.

Barca seminaret så lyset for første gang sommeren 2015, i Oslo.

Rune Mikkelsen fra Tiki Taka fotballakademi har kendt Albert i flere år, og snakken mellem dem havde længe gået på at de ønskede at videreformidle og give trænere et indblik i filiosofien og træningsmetoderne til FCB.

Dette var ikke muligt da Albert var ansat i FCB.

Men i 2015 opstod muligheden og begge partner tog chancen, hvilket endte op med et fantastisk seminar i Oslo, 2015, succesen blev efterfulgt året efter i Trondhjem.

Nu i 2017 bliver seminaret så afholdt i Danmark og i Norge.


Det norske fodbold forbund NFF, har været så begejstret for seminaret at de siden 2016 har godkendt siminaret som 10 timer efterudanning til Uefa B lisenset.


Albert har haft en sentral rolle i akademiets eventyrlige succes de sidste årene. Deltagerne får derfor et sjællendt deltajeret indsyn i både teorien og det praktiske arbejde som ligger tilgrund for La Masia´s guldkantede produktionsline.


Albert startede sine trænerkarriere som 16 årig, uden egentlig at have en spillerekarriere. Men han arbejdede sig fra "gulvet" og op til den højeste position i udviklingsafdelingen til FC Barcelona.


Trænerne på La Masia har klare retningsliner på hvordan træningerne skal være. Alle træninger skal indholde minimum 30 minutter med spil på 2 mål og 30 minutter med tekniske-taktiske øvelser også bedre kendt som possesions-spil (boldbesiddelse-spil). Der udeover har 30 minutter de selv må bestemme hvad der skal trænes på. Kravet er selvsagt at øvelsen skal foregå med bold.


Offensivt deler man spillet ind i 3 soner, som man fokusere meget på i træningsarbejdet.


1. Aktionssonen: Sonen der man er direkte involveret med bolden.

2. Mellemsonen: Sonen der man bevæger sig for at give alternativer og støtte boldføren

3. Fjernsonen: Sonen længst væk fra bolden


Defensiv forholder man sig til de samme sonerne.


Trænerens arbejde er at lære spillerne nøjagtig hvordan de skal bevæge sig i de 3 soner.

Puig sammenligner dette med at lære et nyt sprog, først må man lære bogstaverne før man kan begynde at sætte sammen ord og sætninger.


Udgangspunktet i Barcelona´s spillestil er at modstanderen ikke kan score så længe vi har bolden i holdet. Man vil dominere kampen, for at opnå dette må man:


1. Man må være positioneret på en rationel måde i en struktur, for at holde på bolden. Her er trekanter et vigtig element.

2. Ta gode afgørelser med bolden, for ikke at miste den unødvendigt.

3. Opnå en hurtig generobring når man mister bolden. For at lykkes med dette er strukturen i angrebsspillet lige vigtig som i forsvaresspillet.


De arbejder systemastisk på at "se spillet", dette har betydet at de har en meget lav fejlprocent på afleveringerne. Spillerne er gode til at orintere og positionere sig, dette er resultatet af årvis systematisk træning med udgangspunktet i følgende 5 step.


1. Se spillet igennem rigtig oritering af krop, hoved og øjn.

2. Genkende indtryk

3. Lære at analysere indtrykkende

4. Lære at tage valg

5. Lære at bruge bolden som et kommunikationsmiddel. Hard aflevering på den længste fod, sender signal til at modtageren af bolden kan vende rundt, aflevering på nærmeste fod, sender signal om at han må spille tilbage.


Rondos, spiller en stor del af træningsmetoderne til FC Barcelona. Her i skadinavien er rondos bedre kendt som "firkant" øvelsen og indgår somregel som del af opvarmningen. Men i Barcelona, ser man anderledes på denne øvelse, øvelsen indholder alle grundlæggende momenter man må kunne mestre for at løse situationer som opstår i kamp.

Eksempler på grundlæggende færdigheder ved brug af rondos


1. Forholdet mellem boldføre, modtager, modstander og boldens fart

2. Bevægelse for at skabe afleveringsvinkler

3. Løfte blikket for at analysere, hvor modstanderen giver fra sig rom.

4. Brug af rigtig fod i forhold til hvor presset kommer fra.

5. Kropsposition så man ser mest mulig af banen.

6. Gode 1 berøringer ud af pres fra modstander og medspiller´s bevægelser.For mere info om seminaret tag kontakt med

René Pedersen på telefon 28591023 eller på mail rp@footballtalentacademy.com


For tilmelding tag kontakt med Rune Mikkelsen, barcaseminar2016@gmail.com
om FTA


FTA - Football Talent Academy Scandinavia tilbyder unike fodbold oplevelser og træningstilbud for for unge og motiverede fodboldspiller. Alt fra træningslejre, spillerudviklingssamlinge, camps mm.


FTA har som målsætning at blive en af Danmarks bedste og ledende indenfor talent udvikling i Danmark. Vi benytter os af de bedste resuser indenfor fodbold udvikling.

Kontakt FTA Scandinavia


Stadionvej 40,

9560 Hadsund, DK


T.  0045 28591023

E.  info@footballtalentacedemy.com

W. www.footballtalentacademy.com

Copyright @ All rights reserved