FTA TT - Talent Træning

FTA TT - Talent TræningVores talent træninger vil have forskelligt tema igennem sæson, alt fra Tiki Taka-, skud-, angrebs-, forsvar-, teknisktræning osv, alle vores træning begynder med et teori kursus, og vi vil bruge videoanalyse for at få størst progression i spillerens udviklingen.

FTA TT - Talent Træninger


Vi tilbyder spillere i alder 9-13 år ekstra træninger med fokus på udvikling.

Vi arbejder ud fra metoden om at læring er størst når man forstår øvelsen og kan reflektere den til en kamp situation. Derfor er stortset alle vores træninger/øvelser kamprelatert.

Træningerne er 2,5 time, hvor 30 minutter er teori/analyse. Det kan være i form af et 30 min foredrag i starten, teori/videoanalyse eller 30 min fordelt udover træningen.


Vores filosofi går på at holde spillerne i trygge omgivelser i den lokale klub længst muligt, og at drengene og pigerne søger udfordringer hos os istedet for at skifte klub hver sæson.


Vi har et trygge omgivelser, men med meget elite præget omgivelser, så vi kan hjælpe dem med at tage skridtet videre senere i karrieren.


Her er plads til alle, vi kræver dog at spillerne har et fokus på egen udvikling.

Vi hjælper til med at sætte op selvtræningsprogrammer og tilbyder en profesionel opfølgning.Individuel træning, her er fokus på vær enkel spillers udvikling. Vi kan tilbyde tæt opfølgning.

Træning med fokus på de små detaljer.

Vi coacher aktivt på banen og benytter teori og videoanalyse af træningerne for at udvikle spillerne.

Der vil være mulighed for at der kommer gæstetrænere forbi vores Talent Træninger

Her er en lille inspirationsvideo:


Fokus er:

8 og 10´er positionen(Midtbane og offensivmidt)

Første touch

Kropsposition

Afleveringer

Støtteafleveringer

Scan, overblik


Vi benyter os af de bedste produkter for at gøre træningerne sjove og interessante, samt for at kunne få kvalitet i arbejdet.


Her bruger vi:

BTM - Boldkanon

GS rebounder

GS goal targetVi sørger for at alle har forstået hvad og hvorfor vi træner på dette.

Videoanalyse vil blive brugt i mindre eller større grad i alle vores træninger

Vi coache aktivt på feltet

om FTA


FTA - Football Talent Academy Scandinavia tilbyder unike fodbold oplevelser og træningstilbud for for unge og motiverede fodboldspiller. Alt fra træningslejre, spillerudviklingssamlinge, camps mm.


FTA har som målsætning at blive en af Danmarks bedste og ledende indenfor talent udvikling i Danmark. Vi benytter os af de bedste resuser indenfor fodbold udvikling.

Kontakt FTA Scandinavia


Stadionvej 40,

9560 Hadsund, DK


T.  0045 28591023

E.  info@footballtalentacedemy.com

W. www.footballtalentacademy.com

Copyright @ All rights reserved